20
Sâm, Apr

Sport

A început Memorialul „Dumitru Popescu Colibași”. În primul joc al cometiției amicale ce se desfășoară la Brașov, CSM Bistrița a învins cu scorul de 33-19 (19-10) formația Minaur Baia Mare.

Pentru trupa condusă de Horațiu Pașca au marcat Szabo zece goluri, Babos 6, Paraschiv și Tetean câte 4, Cîrjan 3, Rodriguez și Ivan câte 2 goluri fiecare și Orsvinschi și Zegrean câte o reușită. De partea cealaltă, pentru Baia Mare au punctat Lipara 5 goluri, Poradnyk și Preda câte 3, Bodar și Bledea câte 2 și Pricop, Zaremba, Nastasa și Tecar câte o reușită fiecare.

 

Competiția va continua în această seară cu alte două jocuri. De la ora 17.30, Hotea și compania vor evolua pentru prima dată în fața propriilor suporteri contra formației CSM Bistrița. Ultimul meci al primei zile va opune de la ora 19.30 formațiile HCM Slobozia și Minaur Baia Mare. A doua zi a competiției va debuta cu partida dintre Corona Brașov și Minaur Baia Mare, de la ora 10.00. De la 12.00 se va juca partida dintre HCM Slobozia și CSM Bistrița, iar ultimul meci al competiției se va desfășura de la ora 18.00 și va opune formațiile Corona Brașov și HCM Slobozia. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: