25
Joi, Apr

Sursa Foto: abcgalactica.ro

Sport

Brașovul crește campioni. Unul dintre cei mai promițători baschetbaliști brașoveni este Răzvan Popa. „Țânți”, așa cum îl alintă colegii de echipă de la BC Galactica Brașov, participă în aceste zile la Tony Parker Camp.

Răzvan Popa este crescut la Galactica de Magda Jerebie. El face parte din echipele de minibaschet, U13 și U14 ale clubului brașovean. Din 9 iulie Răzvan este în Franța, la Fécamp, unde participă la camp-ul organizat de vedeta celor de la San Antonio Spurs, Tony Parker.

Răzvan trage din greu la antrenamente, însă baschetul se practică cu zâmbetul pe buze și chiar dacă o zi de antrenament începe la ora 7.00 și se termină la ora 23.00, „Țânți” este extrem de fericit că se află în Franța.

Răzvan Popa participă la acest camp împreună cu Radu Hanga de la U BT Cluj-Napoca. Cei doi baschetbaliști și-au câștigat locurile la acest camp în urma Turneului Național de la Târgu Mureș, unde Răzvan a fost coșgeterul competiției, iar Radu Hanga a fost declarat MVP-ul turneului.

Cei doi sportivi beneficiază de un program de pregătire tehnică și fizică, realizat de star-ul din NBA.

 

În altă ordine de idei, echipele BC Galactica prezente la Campionatele Naționale de Baby baschet și Mini baschet organizate la Mangalia, au avut parte de jocuri foarte bune, iar micuții baschetbaliști au reușit să acumuleze experiență în urma acestor meciuri. Prima echipă a clubului a încheiat competiția pe poziția a 18-a, iar cea de-a doua s-a clasat pe locul patru în grupa albastră.  

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: