28
Joi, Mar

Sport

Corona Brașov nu va juca în cupele europene în sezonul viitor. Trupa de sub Tâmpa nu a primit wild-card-ul pe care l-a cerut de la Federația Europeană de Handbal.

Corona Brașov a avut un sezon dezamăgitor. Formația brașoveană a încheiat anul competițional 2016-2017 pe poziția a șasea a Ligii Naționale și a fost eliminată încă din primul tur al Cupei României. În urma acestor rezultate, trupa de sub Tâmpa nu a reușit să obțină calificarea în cupele europene. Conducerea clubului Corona a cerut un wild-card pentru a putea participa în acest sezon al Cupei EHF, însă oficialii federației europene au respins cererea formației brașovene.

 „Nu am primit wild-card-ul pe care l-am solicitat de la federația europeană și nu vom juca în cupele europene. Asta este, ne merităm soarta după acest sezon prost. Nici nu cred că meritam să evoluăm în Europa dacă ne uităm la ce am arătat anul trecut. Este o lecție pe care trebuie să o învățăm. Trebuie să fim sus în clasament dacă ne dorim să avem și meciuri internaționale la Brașov”, a declarat Liviu Dragomir.

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: