25
Joi, Apr

Sursa Foto: dincolodesport.eu

Sport

Corona se întărește la linia de 9 metri.Oficialii formației brașovene sunt în discuții avansate cu interul dreapta Laura Popa, jucătoare ce a evoluat în cariera ei la Universitatea Jolidon Cluj și la Dinamo București.

Interul de 23 de ani a avut mai multe discuții cu mai marii clubului de sub Tâmpa și și-a dat acordul pentru un transfer la Corona.

„O așteptăm să revină de la lotul național.Vom discuta cu ea și dacă se va concretiza mutarea, va pleca în cantonament la Sfântu Gheorghe cu echipa. Sunt în continuare și discuții cu straniere, însă momentan nu este nimic cert”, a precizat președintele Coronei, Liviu Dragomir.

 

„Laura Popa este o jucătoare foarte importantă. Este una dintre puținele handbaliste românce de mână stângă. Mi-am dorit foarte mult o astfel de jucătoare. Sper să se integreze rapid și sunt sigur că se va ridica la pretențiile acestei echipe. Ea a jucat în Liga Națională pentru Universitatea Cluj și este o handbalistă ce face parte din lotul național al României”, a declarat tehnicianul Coronei, Costică Buceschi.  


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: