25
Joi, Apr

Sursa Foto: ziare.com

Sport

Centrul crescut la Brașov de profesorul Ferencz Lechner, Andreea Pricopi, a ales să părăsească echipa de sub Tâmpa. Ea nu va mai face parte din trupa Coronei pentru sezonul viitor.

„Andreea Pricopi nu va juca la noi în sezonul viitor. Ne-a spus că nu mai vrea să evolueze la Corona Brașov. Suntem de acord, nu vrem să ținem pe nimeni cu forța. Condiția pe care am pus-o este să primim grila de formare a jucătoarei, așa cum este normal. Clubul care o va lua este obligat să ne plătească această sumă de bani”, a declarat Liviu Dragomir, președintele Corona Brașov.

„Andreea este o pierdere pentru această echipă. Este o jucătoare foarte bună, care poate juca oriune la linia de 9 metri. Din păcate asta este decizia ei. Andreea este o jucătoare pe care eu mi-am dorit-o. Am avut foarte multe discuții și i-am spus că toată lumea ar avea de câștigat dacă ea ar rămâne la echipă. Este o handbalistă cu experiență chiar dacă are doar 23 de ani. Până la urmă fiecare își alege un drum în viață și este bine să lăsăm ca fiecare să încerce să și-l realizeze”, a declarat și noul tehnician al formației brașovene, Costică Buceschi.

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: