29
Vin, Mar

Sport

Echipa de handbal feminin Corona Braşov s-a reunit în această dimineaţă, pentru prima dată după vacanţa de vară. Fetele au dat niște teste fizice pentru ca antrenorii să vadă cât și unde mai au de lucrat în perioada următoare. Vineri handbalistele vor pleca în cantonament la Sfântu Gheorghe, după care vor avea o serie de jocuri amicale.

La primul antrenament au fost prezente unsprezece jucătoare: portarii Isabela Roșca și Ana Maria Mârcă și jucătoarele de câmp: Laura Chiper, Camelia Hotea, Cristina Crețu, Teodora Bloj, Cosmina Cozma, Eliza Buceschi, Timeea Tătar, Mari Burghel și Georgiana Ciuciulete. De la reunire au lipsit Cynthia Tomescu şi Andreea Chiricuţă, aflate în Spania cu naţionala de senioare, Sorina Tîrcă, Daria Bucur, Claudia Lăcătuș şi Daciana Hosu, care sunt la Oradea şi se pregătesc împreună cu naţionala de tineret pentru Campionatul Europen, precum şi Bianca Tiron, care a fost la Campionatele Universitare.

„Astăzi a început un nou proiect, pregătit din timp. Echipa de handbal este foarte importantă pentru clubul nostru și ne dorim să avem un parcurs foarte bun în campionat și Cupa României și să ne îndeplinim obiectivele. Cei care conduc secția de handbal au ca obiective un loc pe podium în Liga Națională și accederea în final four-ul Cupei României. Cred că am format o echipă foarte bună la Brașov și ne dorim ca lucrurile să funcționeze în acest sezon”, a declarat președintele clubului Corona, Liviu Dragomir.

„Fetele sunt dornice de muncă și sunt sănătoase, asta e lucrul cel mai important. Acum vom face mai multe teste fizice să vedem unde mai avem de lucrat și vreau ca în cel mai scurt timp toată lumea să fie la același nivel de pregătire fizică. Vom merge și în cantonament și ne vom putea antrena foarte bine. Apoi vor fi o serie de jocuri amicale. Vor fi jocuri bune, cu echipe care au stiluri diferite. Mai avem nevoie de un portar, să vedem dacă vom putea să aducem ce ne dorim, dacă nu, ne bazăm pe jucătoarele pe care deja le avem pe această poziţie. Cea mai mare problemă va fi omogenizarea acestei echipe. Sunt multe jucătoare noi și va fi nevoie de timp pentru a se creea relațiile de joc. Începem campionatul cu HCM Râmnicu Vâlcea, una dintre echipele care s-au întărit în această vară. Brașovul a avut tot timpul obiectiv ocuparea unui loc în primele trei. Nu e ceva nou nici pentru mine, nici pentru jucătoare. Ca și noi, mai sunt încă vreo cinci echipe care au acest obiectiv. Sunt multe formații care au suferit modificări, aşa că va fi un sezon foarte interesant”, a afirmat antrenorul Coronei, Costică Buceschi.

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: