29
Vin, Mar

Sport

Liga Suporterilor Stegari a creeat noua echipă de fotbal a galben-negrilor. FCSR Brașov este numele noii grupări a suflării stegare din Brașov.

FCSR Brașov a depus actele de înscriere în campionat și așteaptă acum răspunsul din partea Asociației Județene de Fotbal. Noua trupă de sub Tâmpa va evolua fie în liga a cincea, fie în cel de-al patrulea eșalon al fotbalului românesc. Băieții de la Liga Suporterilor Stegari au avut deja discuții și cu antrenori și cu jucători și au alături de ie mai mulți oameni de fotbal, stegari, care se vor ocupa de partea sportivă în cadrul noului club înfințat.

 

 „Toate actele sunt gata, urmează să fie ales un președinte. Vor fi alegeri la care poate participa orice membru al asociației noastre. Am avut discuții și cu antrenori și cu jucători, dar deocamdată nu putem spune mai multe. Am vorbit la AJF și așteptăm răspunsul lor. Nu cerem niciun favor și vom începe drumul nostru de acolo de unde vor decide cei de la Asociația Județeană de Fotbal. Vom avea un buget peste media Ligii a patra, așa că ne vom lupta pentru promovare, indiferent de eșalonul în care vom activa. Ne-am dori să jucăm pe Stadionul Tineretului, însă acest lucru nu ține doar de noi”, a declarat președintele Ligii Suporterilor Stegari, Horațiu Culcear.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: