23
Joi, Mar

Foto: Bogdan Diaconu

Sport

Turneul amical organizat de Olimpia CSU Brașov a debutat miercuri la Sala Sporturilor, atunci când CSBT Alexandria a învins CSM Târgoviște cu scorul de 64-58. În meciul al doilea al competiției „olimpicele” au învins trupa din Alexandria cu scorul de 71-57 (23-16, 18-16, 13-18, 17-7).

Brașovencele au avut o evoluție foarte bună și au condus meciul de la un capăt la celălalt. Adrienne Webb a fost cea mai bună marcatoare a „olimpicelor” cu 18 puncte înscrise. Pentru trupa condusă de Dan Calancea  au avut evoluții foarte bune și Higgins (17 puncte și 15 recuperări) și Pesovic (15 puncte, 14 recuperări și 5 pase decisive), ambele terminând jocul în double-double. Ghizilă cu 10 puncte înscrise, Dora Ardelean cu 8 puncte și Houser cu 3 puncte și 7 pase decisive și-au mai trecut numele pe lista marcatoarelor.

„Încă mai avem mult de muncă. Sunt mulțumit de cum au jucat fetele astăzi. Să nu uităm că Higgins și Alina Crăciun au venit de doar două zile. Sunt mulțumit că avem o rotație foarte bună în acest sezon și cred că vom arăta mult mai bine la începutul campionatului. Ioana Ghizilă este pariul meu. Sunt convins că va fi o jucătoare de bază a echipei naționale a României. Va fi un sezon foarte greu și echilibrat iar obiectivul trasat de conducere este acela de a ne califica în play-off. Noi staff-ul tehnic și cu jucătoarele vom aborda fiecare meci la victorie și vom încerca să ajungem cât mai sus la finalul acestui an competițional”, a declarat tehnicianul brașovencelor, Dan Calancea.

Ultimul meci al competiției ce se desfășoară la Sala Sporturilor se va disputa vineri de la ora 11.00 între Olimpia CSU Brașov și CSM Târgoviște.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: