24
Sâm, Feb

Sport

Memorialul Werner Hirschvogel a readus Caravana Campionatului Național de Viteză în Coastă la Reșița, după o pauză de 3 ani. Andrei Dumitrescu la bordul unui monopost Tatuus a fost cel mai rapid și a câștigat trofeul.

El a fost urmat în clasamentul open de campionul național en-titre, Bogdan Cuzma, la bordul unui Mitsubishi Lancer EVO IX și de Paul Andronic pe un EVO V. Costi Stratnic pe o Dacia Logan STCC a fost al patrulea la open și a ocupat ultima treapăt a podiumului grupei H, după Cuzma și Andronic.

Brașoveanul Alexandru Mitroi la volanul unui Mitsubishi Lancer EVO X a fost cel mai rapid la grupa N și a cucerit puncte importante în lupta pentru titlul național. El a fost urmat de Radu Necula (Suzuki Swift Sport) și Costin Popescu (Honda Civic).

La grupa A, Septimiu Marghitas la bordul unui Seat Leon a obținut cel mai bun timp în cele două manșe de concurs și a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Poziția secundă i-a revenit lui Adi Iliescu (Mitsubishi Lancer EVO VII). Ultima treaptă a podiumului a fost ocupată de pilotul brașovean Octavian Ciovică, la volanul unui Mitsubishi Lancer EVO X.

Competiția istoricelor a fost câștigată de Cătălin Cedric Ghigea, care a concurat pe o superbă Alfa Romeo Alfetta GTV.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: