28
Joi, Mar

Sport

Academia Celta Brașov își conturează staff-ul tehnic pentru sezonul 2017/2018. Clubul brașovean se va despărți de Hector Martinez și Juan Carlos Garcia cei care au coordonat activitatea academiei clubului spaniol de sub Tâmpa în primul an de parteneriat dintre Celta Vigo, Colțea 1920 și Primăria Brașov.

Oficialii iberici au desemnat deja un nou tehnician care să lucreze la Brașov. Acesta este Manuel Gomez Alonso „Manu” și va ajunge în orașul de sub Tâmpa săptămâna viitoare pentru a pune la punct toate detaliile pentru noul sezon competițional. „Manu”, originar din Vigo, s-a ocupat până săptămâna trecută de grupa 2001 de la Celta Vigo. El va ocupa funcția de antrenor principal al juniorilor republicani de la Academia Celta Brașov și va fi responsabilul de metodologie la clubul brașovean.

„După vizita lui Edu Covelo de luna trecută, cei de la Celta și-au dorit un plus de experiență pe partea sportivă și au decis să-l trimită la Brașov pe  Manuel Gomez Alonso. Abia așteptăm să-l vedem la treabă pe Manu. Am încheiat un prim sezon de acomodare cu sistemul spaniol și gândirea lor, dar acum vom trece la un alt nivel. Vor fi cel puțin trei antrenori trimiși de Celta Vigo la Brașov pentru noul sezon competițional", a declarat Ciprian Jurubescu, președintele celor de la Celta Brașov. 

„Vin la Brașov cu sufletul deschis să facem lucruri mari împreună. Celta mi-a oferit această șansă să mă dezvolt profesional și sunt foarte recunoscător. Am primit o șansă mare pe care nu o primește oricine și vreau să arăt că nu s-au înșelat în privința mea. Vreau să mulțumesc și cluburilor Val Minor și Porrino Industrial care m-au introdus în lumea fotbalului acum mai bine de 10 ani. Am referințe foarte bune de la colegii mei care au fost până acum la Brașov și sunt convins că prin muncă și seriozitate vom crește frumos. Am auzit că voi găsi copii foarte talentați și asta e foarte motivant pentru mine", a declarat și Manuel Gomez Alonso.

„Manu" are 45 de ani și este antrenor cu licență PRO dar și licențiat în educație fizică și sport la Universitatea din Vigo. Clubul brașovean va mai aduce din Spania un preparator fizic, și antrenori la grupele de minifotbal.

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: