21
Mar, Mar

Foto: BrasovTv

Sport

Braşovul va avea trei echipe în sezonul viitor al ligii a treia. Viitorul Ghimbav a promovat în cel de-al treilea eşalon fotbalistic al României după ce a remizat pe teren propriu cu Mureşul Ruşii-Munţi, scor 2-2, în returul brajului de promovare.

În tur scorul a fost 2-0 pentru trupa condusă de Florin Dârvăreanu. Astfel cu scorul  general de 4-2, trupa din Ghimbav se alătură celor de la Cetate Olimpic Râșnov și AFC Hărman, în liga a treia.  În meciul disputat sâmbătă la Ghimbav, oaspeții au condus cu 2-0, dar Feraru și Oprea au marcat pentru forrmația ghimbășană și au stabilit scorul final 2-2.

„Le-am spus băieților că returul va fi unul greu, pentru că cei de la Mureșul formează o echipă foarte bună. Ne-am făcut un plan să apărăm rezultatul din tur, dar din păcate, în urma unor greșeli mari în defensivă, ne-am văzut avantajul anulat. Din fericire, băieții și-au dorit enorm de mult această promovare și au reușit să întoarcă rezultatul. Pentru liga a treia este nevoie în primul rând de întărirea lotului și de o pregătire serioasă, pentru că acolo va fi foarte greu”, a declarat la finalul meciului, tehnicianul celor de la Viitorul Ghimbav, Florin Dârvăreanu. 

 

Partida a fost una extrem de tensionată, iar Ghimbavul a terminat în 10 în timp ce cei de la Mureșul Munții-Ruși au încheiat jocul cu doi oameni mai puțin pe teren.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: