18
Joi, Apr

Sport

Braşovul va fi gazda turului al doilea, grupa C, din Cupa Continentală la hochei pe gheaţă. Oficialii formaţiei Corona Wolves Braşov au fost prezenţi la Bratislava unde a avut loc şedinţa anuală a Cupei Continentale.

Mai marii de la Corona au obţinut organizarea unei etape de Cupă Continentală la Braşov. Competiţia care se va desfăşura pe patinoarul din parcul Tractorul va avea loc între 20+22 octombrie 2017.

„Astăzi la Bratislava am participat la şedința anuală a Cupei Continentale organizată de IIHF unde, împreună cu colegii mei, am reuşit să obţinem organizarea unei etape de Cupă Continentală la Brașov. Atât pentru mine cât și pentru Brașov, pentru fanii de hochei din Brașov, faptul ca am primit dreptul de a organiza aceasta competitie înseamnă foarte mult. Este clar că la Brașov hocheiul se află pe o pantă ascendentă care a început din sezonul 2016/2017. Mă bucur că am pus și eu umărul la această ascensiune. Nu ne rămâne decât să facem o echipă bună și să avem meciuri bune în toate cele patru competiții în care ne-am înscris în sezonul următor. Este clar că va fi un sezon infernal pentru noi dar sunt convins că vom face față indiferent de condiții”, a declarat preşedintele celor de la Corona Wolves Braşov, Emilian Cernica.

 

Corona Braşov va juca în grupă cu DVTK Jegesmedvek, Txuri Udin San Seebastian şi cu câştigătoarea locului 1 din grupa A, serie din care fac parte Iribis Skate Sofia, Crvena Zvezda Belgrad, Zeytinburnu Istambul şi Esja Reykjavik.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: