25
Sâm, Mai

Sursa Foto: www.viata-libera.ro

Sport

Handbalista Daniela Corban (foto: centru) a semnat un contract pe un an cu Corona Braşov şi are drept de joc atât în meciurile de campionat cât şi în cele din Cupa EHF. Jucătoarea în vârstă de 20 de ani a fost împrumutată un an de către Federaţia Română de Handbal, cu posibilitatea de a fi transferată definitiv la finalul sezonului 2016-2017.

Ea face parte din generaţia care a câştigat titlul mondial în 2014 în Macedonia şi care a fost medaliată cu bronz la Campionatul Mondial de tineret din Rusia 2016. Corban joacă pe postul de centru.

„Sunt foarte bucuroasă că am ajuns la Braşov, mă simt bine aici şi chiar îmi doream foarte tare să ajung la o echipă la care să am şansa să joc şi în campionat dar şi în cupele europene. Acest lucru reprezintă un pas important pentru mine. M-am integrat foarte bine şi am încredere că lucrurile care mi se vor întâmpla la Corona vor fi frumoase", a spus Daniela Corban.

„Daniela Corban este o jucătoare pe care am dorit-o la Braşov pentru că  are o viziune de joc care îmi place. Sper ca într-un timp cât mai scurt să recupereze pregătirea fizică, pentru că se simte că e un pic în urmă din cauza accidentării pe care a avut-o. Am însă încredere că va fi în regulă într-un timp scurt, pentru că este conştiincioasă şi se pregăteşte foarte bine. Sper, de asemenea, să aducă un plus jocului nostru, prin calităţile pe care le are", a declarat și antrenoarea Mariana Tîrcă. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: