29
Vin, Mar

Sport

Echipa de junioare II a clubului Corona a cucerit medaliile de bronz în Campionatul Național de handbal feminin. Handbalistele de sub Tâmpa, conduse de pe bancă de Alin Bondar au  jucat aproape perfect în faza grupelor și s-au calificat în semifinale de pe prima poziție a clasamentului. În semifinale brașovencele au fost învinse de puternica echipă a celor de la CSM București, dar au câștigat finala mică și s-au întors acasă cu medaliile de bronz.

După ce au defilat la tureele semifinale, fetele de la Corona au început bine și meciurile din grupa a doua a turneului final. Fetele conduse de Alin Bondar s-au impus cu 24-17 în fața handbalistelor de la Școala 181 București. În meciul al doilea Corona a remizat cu LPS Slatina, scor 24-24 și avea neapărată nevoie de victorie în ultima rundă pentru a se califica de pe prima poziție a clasamentului. Handbalistele de sub Tâmpa au trecut cu 30-27 de Energetic Râmnicu Vâlcea și au obținut biletele pentru semifinale.

 

În semifinale, Corona a dat piept cu CSM București, iar formația din capitala României s-a impus cu scorul de 29-18. În finala mică, brașovencele au jucat perfect și nu le-au dat nicio șansă fetelor de la LPS Slatina de care au trecut cu scorul de 30-24. Astfel Corona s-a întors acasă cu medaliile de bronz ale Campionatului Național.   


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: