28
Joi, Mar

Sursa Foto: Facebook/Ciovica Octavian

Sport

Piloții brașoveni au fost la înălțime. Cea de-a treia etapă a Campionatului Național de viteză în Coastă s-a desfășurat pe cel mai înalt drum din România, celebrul Transalpina.

Trofeul „Cupa Gorjului- acasă la Brâncuși” a fost adjudecat de pilotul Andrei Dumitrescu la volanul unui monopost Tatuus. Podiumul a fost completat de bulgarul Lyuben Kamenov și de campionul național en-titre, Bogdan Cuzma. Pe poziția a patra în clasamentul open și pe locul trei la grupa H, după Kamenov și Cuzma, s-a clasat Paul Andronic.

La grupa A, cel mai rapid a fost Ciprian Ciobotaru, în timp ce brașoveanul Octavian Ciovică s-a clasat pe poziția secundă, acumulând puncte importante în clasamentul general al grupei.

Alexandru Mitroi, un pilot născut și crescut sub Tâmpa, nu a avut rival la grupa N. În absența lui Călin Manițiu, „Țache” s-a distrat pe Transalpina și a câștigat fără probleme competiția de la grupa N.

La două roți motrice s-a impus Andrei Șerban pe o Skoda Fabia, iar la categora mașinilor disel câștig de cauză a avut Bogdan Samoilă pe Seat Ibiza. Cel mai rapid debutant a fost Cosmin Bălan pe un Renault Twingo, el fiind urmat de brașoveanca Vanessa Cadar pe un Suzuki Swift.

 

Următoarea etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă, „Memorialul Werner Hirschvogel”, va avea loc în perioada 1-2 iulie 2017 la Reșița.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: