19
Vin, Apr

Sport

Sportivii secției de atletism a Clubului Sportiv Transilvania Brașov au obținut rezultate bune la cupa Luceafărul, desfășurată în weekend în Poiana Brașov. Organizată de Clubul Sportiv Municipal Braşov în colaborare cu Asociaţia Judeţeană de Atletism Braşov, competiţia a reunit la start  copii de la cluburile cu secţie de atletism din judeţul Braşov şi judeţele limitrofe.

Sara Reit, sportivă pregătită de Adriana Mirea a cucerit nu mai puțin de patru medalii. Sara a luat aurul la oină și lungime și argintul în probele de 50 și 60 de metri. Ionuț Matei, antrenat de Horațiu Calfa a luat aur în proba de 50 de metri, argintul la 200 de metri și bronzul la lungime. Un alt sportiv de la CS Transilvania, Bogdan Grigore, pregătiti tot de Horațiu Calfa a ocupa poziția a doua a podiumului la săritura în lungime și a cucerit medalia de bronz la 200 de metri. În proba de viteză, 60 de metri, Bogdan a terminat pe poziția a cincea.

 

Foarte mulți atleți de la CS Transilvania Brașov au reușit să treacă de seriile de calificare și să se califice în finalele probelor. Ioana Izabela Raț a terminat pe poziția a patra la săritura în lungime și a ocupat locul cinci la aruncarea mingii de oină, Narcis Ghiran a fost al cincelea la 200 de metri, la fel ca și Daniel Bendea la oină. Matei Folea a ocupat locul cinci în finala de la lungime și a avut al șaselea timp la 60 de metri. Cristian Timiș a fost pe cinci la 200 de metri și pe șase la lungime, iar Tudor Debu a ocupat locul 7 la lungime. La fete, Fabiana Boghiu și Teodora Doilea au terminat proba de săritură în lungime pe pozițiile cinci respectiv șase. În proba de aruncare a mingii de oină au mai participat Paul Lalău și Patrick Aanei.

Spotivii de la secția de atletism a Clubului Sportiv Transilvania Brașov sunt pregătiți de Adriana Mirea și Horațiu Calfa.  


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: