11
Lun, Dec

Sport

Săptămâna plină cu tenis de cea mai bună calitate la Arenele Dinamo Brașov. În perioada 29 august – 4 septembrie, baza sportivă de pe strada Nicopole a găzduit turneul internațional Brașov Futures.

Competiția a fost câștigată de lituanianul de 25 de ani, Laurynas Grigelis. Acesta l-a învins, în finală, în două seturi, pe argentinianul Alejandro Hidalgo, scor 7-6, 6-2. Competiția a avut la start 64 de sportivi din toată lumea, dintre care 32 doar din România. Câștigătorul a primit 1.200 de dolari, iar finalistul 700 de dolari.

Am mai fost și acum doi ani prezent la Brașov și mi se pare un turneu foarte puternic. Înseamnă foarte mult pentru mine că am reușit să mă impun. A fost o săptămână foarte greu și mă bucur că am revenit după o accidentare care m-a făcut să iau o pauză de patru luni”, a declarat câștigătorul Laurynas Grigelis.

De mai bine de 10 ani organizăm aceste turnee futures la Brașov și ne bucurăm că am reușit să o facem și anul acesta. Am avut tenis de calitate la arenele Dinamo și ne dorim să avem acest turneu mulți ani de acum înainte. Acum aproape zece ani evoluau la astfel de competiții jucători români care ne reprezintă cu cinste în tenisul mondial. De la astfel de turnee au pornit în tenisul mare Florin Mergea, Horia Tecău sau Simona Halep”, a precizat și directorul evenimentului, Dumitru Hărădău.

Turneul Brașov Futures a avut premii în valoare totală de 10.000 de dolari. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: