21
Joi, Sep

Sport

 

    În etapa a 5-a a Ligii 2 de fotbal, FC Brașov a remizat, astăzi, în deplasarea de la Ștefănești, contra celor de la Unirea Tărlungeni, scor 0-0. Ceea ce trebuia să fie un derby al județului Brașov s-a jucat în județul Ilfov, asta după ce echipa din Ștefănești a preluat locul Unirii Tărlungeni în liga secundă.

În prima repriză a confruntării ocaziile au fost împărțite, iar prima mare ratare a meciului s-a consumat la poarta gazdelor. În minutul 22, Sburlea a luat o acțiune pe cont propriu, a făcut o cursă de 40 de metri, i-a pasat perfect lui Razdan în careu, dar șutul acestuia a fost blocat de fundașii echipei ilfovene. Galben-negrii au fost mult mai insistenți și după pauză.

În minutul 60, același Razdan a tras de la marginea careului mare, dar portarul gazdelor, Popescu, a avut o intervenție senzațională și a scos mingea de sub transversală. Cinci minute mai târziu a fost rândul lui Florin Iacob să se remarce. Portarul brașovenilor a scos și el de sub bară lovitura liberă a lui Tigioanu.

După acest egal, FC Brașov este pe locul patru al ligii secunde, cu 11 puncte acumulate. Lider este Chindia Târgoviște, cu punctaj maxim, 15. Altfel, se pare că situația mijlocașului Horia Popa s-a clarificat. Acesta s-a prezentat la antrenamente și va fi păstrat în lot de Cornel Țălnar. În schimb, fundașii Vlad Potecu și George Vlăsceanu nu au ajuns la niciun acord cu șefii clubului de sub Tâmpa.

FC Braşov: Fl. Iacob - Vagner, Cordoş, I. Şerban, Ct. Stan - P. Iacob - Fl. Răsdan, Şt. Grigorie (Istrati '69), I. Popa, L. Manole – Sburlea 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: