18
Joi, Apr

Foto: BrasovTv

Sport

În weekend, sala de sport a școlii gimnaziale numărul 3 din Râșnov, a fost luată cu asalt de cei mai buni sabreri din țară . La cea de-a treia ediție a Cupei Mușchetarul, organizată de clubul de scrimă Mușchetarul cu sprijinul Federației Române de Scrimă , s-a tras la trei categorii de vârstă: U9, U11 și U13, atât la fete cât și la băieți.

În competiția celor mai mici sabreri s-a impus Rareș Beteagu de la Clubul Sportiv Dinamo, în timp ce la fete câștig de cauză a avut Andreea Mitruș de la Clubul Sportiv Sabia de Aur București.  La U11 masculin a câștigat Rareș Costea de la ACS Duel, iar la fete s-a impus Alexandra Mitruș de la Dinamo.

La cea mai mare categorie de vârstă la care s-a tras, U13, competiția a fost extrem de echilibrată și a avut un nivel foarte ridicat. La băieți cel mai bun a fost Marco Șovar de la Dinamo, iar la fete câștig de cauză a avut Ana-Maria Botezatu de la CSM Brașov.

 

La competiția ce s-a desfășurat în zilele de 3 și 4 iunie la Râșnov, au participat aproape 200 de sabreri de la cele mai importante cluburi din țară. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: