23
Mar, Apr

Sport

Simona Halep o va întâlni, miercuri, pe Elina Svitolina în sferturile de finală de la Roland Garros. Ucraineanca a învins-o pe româncă în ultimul act al turneului de la Roma.

Potrivit www.gsp.ro, după ce Simona a dezvăluit că are probleme la gleznă, și Svitolina a anunțat la conferința de presă că are probleme la spate.

"Mă chinuie o accidentare la spate. E o accidentare cu totul diferită față de cea de la Roma. M-am simțit foarte bine azi, dar cu 20-30 de minute înainte de meci, când mă relaxam, m-am ridicat și totul s-a făcut negru. Mă durea foarte rău spatele. Nici nu am apucat să fac încălzirea foarte bine, m-am panicat foarte rău. De aceea am început prost acest meci.

Am apucat să fac ceva tratament și un duș foarte fierbinte m-a ajutat foarte mult. E bine că am o zi liberă și voi putea să continuu tratamentul. Mă voi odihni. E o nouă zi și nu știu ce se va întâmpla. Sper ca totul să fie bine. Nici fizioterapeutul meu nu știa ce s-a întâmplat, toți am avut un șoc. Nu am mai pățit niciodată asta, să am așa o durere. Mi se întâmplă doar când joc meciuri foarte lungi și mă simt puțin anchilozată. Voi face totul pentru a mă recupera până la ora meciului", a menționat Svitolina 

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: