20
Sâm, Apr

Sport

România participă în aceste zile la Campionatele Europene de Rafting ce se desfășoară în Georgia, la Borjomi.

Pe râul Mtkvari reprezentanții țării noastre vor intra în competiție joi, când se vor desfășura probele de sprint și head 2 head. Țara noastră participă la această competiție în probele Open ale fetelor și băieților. Echipajul feminin este compus din Sînziana Ioan, Ramona Ștefan Truță, Adriana Rotaru, Oana Panazan, Bianca Aitean, Ioana Daia și Raluca Bancoș, în timp ce în barca băieților vor fi Costi Enache, Răzvan Mogodeanu-Moldovan, Dan Vidacs, Claudiu Baboș, Cornel Voicu și Dan Crișan.  Vineri bărcile României vor concura în probele de slalom, iar sâmbătă va avea loc proba de down river.

Probele de sprint și slalom vor avea loc pe o secțiune a râului care este de clasă trei, iar proba de down river se va desfășura pe o secțiune a râului de clasă patru.  

La Campionatele Europene din Georgia participă 44 de echipe din 12 țări printre care Cehia, Georgia, Rusia, Marea Britanie, Ungaria, Italia, Danemarca, Slovacia și România. La startul competiției vor fi prezenți campioni mondiali și europeni. 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: