23
Mar, Apr

Sursa Foto: Facebook/Mircea Manciuc

Sport

Scrimerii de la Corona Brașov s-au întors cu medalii de la Cupa Engarde, la sabie, desfășurată în weekend la București pentru sportivii de la categoriile de vârste U10, U12 și U14.

Sportivii antrenați de Mircea Manciuc și Marcel Savaniu au reușit să aducă în vitrina clubului brașovean o medalie de argint și una de bronz. În cometiția fetelor sub 10 ani, Ioana Bucșă a reușit să urce pe ultima treaptă a podiumului și a primit medalie de bronz. În competiția băieților, sub 12 ani, Rareș Neculai a tras aproape perfect și la final a fost recompensat cu medalia de argint.  Corona a participa la Cupa internațională Engarde cu 11 sportivi.

 

„Pentru o primă participare la o astfel de competiţie internaţională, suntem foarte mulţumiţi. Ne-am propus lucruri frumoase şi suntem foarte încântaţi când le şi obţinem, mai ales că având în vedere anvergura competiţiei, nu ne aşteptam chiar la medalii. Copiii au demonstrat însă că au acumulat foarte mult în ultima perioadă şi că iată, fac faţă şi în competiţii internaţionale", a declarat Mircea Manciuc, antrenor de spadă la secţia de scrimă de la Corona. 

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: