24
Mie, Apr

Sursa Foto: Wikimedia Commons

Sport

Singurul obiectiv pentru FC Brașov în acest final de sezon este să încheie campionatul cu fruntea sus. În runda cu numărul 35 din Liga a doua, galben-negrii primesc vizita celor de la Academica Clinceni. Partida se va disputa sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul Tineretului, iar oficialii stegarilor au făcut un apel către brașoveni să vină la meci în număr cât mai mare pentru ca prin efortul lor financiar să ajute echipa să încheie acest campionat.

FC Brașov se confruntă în continuare cu mari probleme financiare. Galben-negrii mai au un singur obiectiv pe acest final de sezon, acela de a termina campionatul cu capul sus. În runda cu numărul 35 din liga secundă, Sburlea și compania primesc vizita formației Academica Clinceni. Brașovenii sunt pe locul cinci în clasament cu 55 de puncte, însă antrenorii stegarilor se confruntă cu mari probleme înainte de jocul cu Academica. Goalkeeper-ul Căucă și-a reziliat contractul cu formația de sub Tâmpa, iar mijlocașii Paul Icob și Iulian Popa și fundașii Andrei Poverlovici și Robert Băjan sunt suspendați. Nici cei de la Clinceni nu sunt scutiți de probleme. Din cauza restanțelor financiare, mai mulți jucători ai trupei conduse de Erik Lincar au refuzat să se antreneze, iar Nițu și Udrea și-au reziliat contractele cu echipa ilfoveană. Formația din Clinceni ocupă locul 14 în clasamentul Ligii a doua cu doar 34 de puncte strânse.

 

Altfel, oficialii formației de sub Tâmpa au făcut un apel către suporterii brașoveni pe care îi așteaptă în număr cât mai mare la stadion pentru a-și încuraja echipa și pentru ca prin efortul lor fianciar să-i ajute pe stegari să încheie acest campionat cu fruntea sus. Tot în acest sens, mai marii de la FC Brașov au hotărât să nu mai acorde invitații gratuite la meciurile care au mai rămas de disputat. Fanii galben-negrilor trebuie să scoată din buzunar 10 lei pentru un tichet la tribuna I și tribuna a II-a, 15 lei pentru un loc în sectorul S și 50 de lei dacă vor să stea la tribuna oficială . Partida dintre FC Brașov și Academica Clinceni se va disputa sâmbătă cu începere de la ora 11.00 pe stadionul Tineretului. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: