19
Vin, Apr

Sport

După ce a ratat promovarea directă pe prima scenă a futsalului din România în ultima etapă, echipa Celta Brașov - Colţea 1920 începe barajul de accedere în Liga I. Pușcașu și compania se vor bate cu Muncitorul Reșița pentru un loc la „masa bogaților” din futsalul românesc.

Băieții lui Radu Burciu au fost învinși în ultima rundă a ligii secunde, pe propriul teren de Imperial Wet Miercurea Ciuc, scor 3-4. După ce au analizat motivele pentru care s-a pierdut acel joc, sportivii de la Celta Brașov – Colțea 1920 sunt pregătiți pentru meciurile de baraj cu Muncitorul Reșița. Reșițenii au terminat pe ultima poziție play-out-ul Ligii I, competiție la care au mai participat KSE Târgu Secuiesc și Clujana Cluj. Ultimul loc în liga I pentru sezonul următor va fi stabilit după un baraj între Celta Brașov – Colțea 1920 și Muncitorul Reșița. Brajul se va disputa în dublă manșă, primul meci urmând să se dispute duminică, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași” din Brașov.

„Ne jucăm ultima șansă de a ajunge în liga I. Consider că am făcut un sezon foarte bun și că merităm ca anul viitor să evoluăm în prima ligă. Întâlnim o echipă de liga I, dar nu ne sperie acest lucru. Avem în componență jucători de valoare, care au evoluat la nivelul primei ligi și sunt convins că avem tot ce ne trebuie pentru a câștiga acest baraj. Trebuie să fim foarte atenți la primul meci și să încercăm să luăm o opțiune serioasă pentru promovare încă de la primul meci. Avem nevoie de fanii brașoveni pe care îi așteptăm în număr cât mai mare la sală. Avem nevoie de încurajările lor pentru ca să putem duce futsalul brașovean în liga I”, a declarat antrenorul jucător al echipei brașovene, Radu Burciu.

Meciul retur dintre Muncitorul Reșița și  Celta Brașov – Colțea 1920 se va juca vineri, 26 mai, la Reșița.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: