25
Joi, Apr

Sport

AFC Hărman a remizat în deplasare, scor 1-1, cu AFK Miercurea Ciuc în derby-ul seriei I din Liga a treia. Meciul a fost unul extrem de echilibrat, iar gazdele au deschis scorul după o jumătate de oră de joc prin Nandor. Hărmănenii au încercat să revină pe tabelă și să egaleze. Eforturile le-au fost răsplătite la ultima fază a meciului când gruparea brașoveană a reușit să egaleze cu un gol demn de orice generic de emisiune sportivă. Tânărul goalkeeper al celor de la AFC Hărman, Potcoavă a degajat mingea lung și l-a surprins pe portarul ciucanilor, reușind să înscrie din poartă în poartă.

Astfel meciul s-a terminat la egalitate, un rezultat care ajută însă formația ciucană, care are prima șansă la promovare. În ultimele două runde ale campionatului, AFK Miercurea Ciuc va juca contra celor de la CSM Pașcani (în deplasare) și cu Știința Miroslava (acasă), iar AFC Hărman se va duela cu Olimpia Râmnicu Sărat (în deplasare) și CSM Pașcani (acasă).

Cealaltă formație brașoveană din liga a treia, Olimpic Cetate Râșnov, a învins pe teren propriu  formația SC Bacău, scor 3-0. Pentru echipa antrenată de Dan Bona au marcat Dinu, Robu și Bogyor.

 

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: