20
Sâm, Apr

Sport

Viitorul Constanța este noua campioană a României la fotbal. Trupa condusă de Gheorghe Hagi a învins cu scorul de 1-0 (0-0) formația CFR Cluj, în ultima etapă a Ligii I. Golul celor de la Viitorul a fost marcat din lovitură de la 11 metri de către fostul stelist Gabi Iancu.

Principala contracandidată a Viitorului, FCSB a câștigat fără probleme meciul cu CSU Craiova cu scorul de 3-0 (3-0). În meciul de pe Arena Națională atacantul trupei lui Reghecampf, Denis  Alibec, a fost cel mai bun jucător de pe teren el marcând de două ori în poarta Craiovei și pasând decisiv la reușita lui Jakolis.

Și Dinamo avea șanse matematice la titlu înainte de ultima etapă. Formația condusă de Cosmin Contra a terminat la egalitate jocul de pe propriul teren cu campioana en-titre, Astra Giurgiu, scor 1-1 (1-1). Pentru Dinamo a înscris Nemec în timp ce pentru Astra a marcat Ioniță. În clasament, Viitorul a încheiat campionatul cu 44 de puncte, la egalitate cu FCSB, dar are avantajul meciurilor directe din acest play-off. 

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: