23
Mar, Apr

Sursa Foto: Facebook/Titus Donosa

Sport

Echipa de handbal masculin juniori a Clubului Sportiv Transilvania Brașov s-a calificat la turneul semifinal al Campionatului Național. Deși sportivii pregătiți de Titus Donosa nu au mai mult de trei luni de când au început pregătirea, micuții handbaliști de la Transilvania Brașov au obținut rezultate extraordinare și s-au calificat la turneul semifinal.

Clubul brașovean reușise să califice două echipe la turneul Euroregiune Ro7, dar cum regulamentul nu permite să mergi cu mai mult de o echipă la turneul semifinal, oficialii clubului de sub Tâmpa au trimis o singură echipă la competiția de la Odorheiul Secuiesc.

Băieții antrenați de Titus Donosa și Cristian Filip au trecut cu 25-13 de CSS Sighișoara, au învins echipa gazdă, HC Odorhei cu scorul de 29-12 și au pierdut la limită, scor 19-20 jocul cu CS Sovata. În finala mică a turneului, CS Transilvania Brașov și-a luat revanșa în fața celor de la Sovata și s-a impus cu scorul de 24-23, obținând astfel biletele pentru turneul semifinal ce se va desfășura în perioada 13-14 mai la Reghin. La turneul semifinal CS Transilvania Brașov a fost repartizată în grupa B, alături de echipele CSS Odorheiul Secuiesc, Extrem Baia Mare și Ardealul Cluj Napoca.

 

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: