27
Sâm, Apr

Sport

Corona Wolves Brașov a mai reușit un transfer. Oficialii formației de hochei de sub Tâmpa au decis să-i ofere un contract de profesionist juniorului Vasile Andrei, un produs al centrului de copii și juniori de la Corona Wolves Brașov. Hocheistul brașovean a evoluat în sezonul trecut în The Greater Metro Junior A Hockey League (GMHL).

El a jucat cinci meciuri pentru Meaford Knights, după care a evoluat în 22 de partide din sezonul regulat pentru Toronto Predators, formație pentru care a marcat 15 goluri și a dat 6 pase decisive. În play-off-ul GMHL Andrei Vasile a jucat în trei partide pentru Toronto Predators și a înscris de două ori și a dat două pase decisive. Acum el s-a întors acasă și îi va ajuta pe „lupi” în sezonul 2017-2018, unul în care brașovenii vor evolua pe patru „fronturi”: în Cupa Continentală, Liga Mol, Campionatul României și Cupa României.


„A venit momentul să promovăm definitiv primul produs al hocheiului brașovean, în echipa de seniori. Vasile Andrei, care, din punctul meu de vedere, reprezintă o mare speranță a hocheiului brașovean dar și a hocheiului românesc, va îmbrăca tricoul „lupilor” mari. M-am întâlnit cu el și cu Kovacs Laszlo, unul din antrenorii lui și i-am adus la cunoștință că, de acum face parte din lotul echipei de seniori. Practic Vasile Andrei este un jucător profesionist al Coronei Wolves. Am așteptat ani de zile momentul acesta. Sunt convins că va fi un moment de bun augur pentru hocheiul brașovean și o motivare pentru ceilalți tineri jucători brașoveni. Vasile Andrei are tot sprijinul și susținerea mea. Din acest moment, tot ce ține de reușita sa este legat de voința si determinarea lui. Îi urez succes și cât mai multe reușite alături de echipa noastră", a declarat președintele celor de la Corona Wolves Brașov, Emilian Cernica. 

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: