23
Mar, Apr

Sport

Corona Wolves Brașov a dat lovitura pe piața transferurilor. Trupa brașoveană a obținut semnătura unui hocheist ce a impresionat în campionatul trecut în tricoul celor de la Sport Club Miercurea Ciuc. Zsombor Molnar va juca sub Tâmpa în următoarele două sezoane.

Oficialii clubului Corona Wolves Brașov au început să pregătească sezonul 2017-2018, în care formația brașoveană va lua startul în patru competiții: Cupa Continentală, Liga Mol, Campionatul Național și Cupa României. Dacă jucătorii sunt deja de ceva vreme în vacanță, mai marii „lupilor” pună la punct din timp toate detaliile pentru sezonul viitor. Astfel oficialii brașoveni au reușit să obțină semnătura unuia dintre cei mai talentați hocheiști români din „noul val”. Zsombor Molnar a reușit nu mai puțin de 21 de puncte în cele 36 de jocuri în care a evoluat în sezonul trecut pentru Sport Club Miercurea Ciuc. 

„Am parafat o înțelegere pe doi ani cu Molnar Zsombor, un jucător pe care l-am urmărit în timp și pe care mi l-am dorit la Brașov. Face parte din generația tânără, a lui Gliga, Toke și a fraților Biro. Este un jucător tehnic, cu o perspectivă foarte bună, din punctul meu de vedere. Sunt convins că se va plia perfect pe profilul echipei noastre și va aduce un plus mare de valoare în evoluția echipei", a declarat președintele celor de la Corona Wolves Brașov, Emilan Cernica

Articole sugerate

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: