18
Joi, Apr

Sport

Galop de sănătate pentru echipa de handbal a Centrului Național Olimpic de Tineret Brașov. Elevii antrenorilor Florin Paraschiv, Bogdan Voica și Alina Teslărașu s-au impus în deplasare în fața formației Academia Minaur Baia Mare cu scorul de 35-26 (16-14).

Meciul din cadrul etapei cu numărul 23 a seriei B din Divizia A a fost destul de echilibrat în prima jumătate, dar Apostu și compania au intrat la odihnă în avantaj de două goluri, scor 16-14. În partea secundă, handbaliștii de la CNOT Brașov s-au dezlănțuit, au jucat aproape perfect atât în apărare cât și în atac și s-au impus la final cu scorul de 35-26. Pentru Centrul Național Olimpic de Tineret Brașov au marcat Ferencz 7 goluri, Diaconu, Roșca și Bălan câte cinci goluri, Ciutacu 4, Remus Matei și Bondor câte 3 goluri, Arnăut 2 și Mandici o reușită.

La partidă a asistat și antrenorul naționalei României de handbal masculin Xavier Pascual dar și foarte mulți oficiali din cadrul federației Române de Handbal, prezenți la Baia Mare cu ocazia jocului dintre România și Serbia din cadrul preliminariilor Campionatului European. CSU CNOT Brașov ocupă locul 6 al clasamentului cu 23 de puncte și în runda următoare vor juca pe propriul teren contra celor de la CS Universitatea Cluj Napoca, duminică 14 mai. Până atunci însă, trupa brașoveană va participa la Campionatele Naționale Universitare. 

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: