18
Joi, Apr

Sport

Corona Brașov a pierdut ultimul meci disputat în cadrul sezonului 2016-2017 al Ligii Naționale de handbal feminin. Fetele pregătite de Dragoș Dobrescu au fost învinse de campioana en-titre a Europei, CSM București cu scorul de 36-26. Brașovencele au folosit accest joc ca pe un antrenament pentru importantele partide din Cupa României, unde au ca obiectiv calificarea în Final Four. 

 

Corona Brașov și CSM București s-au întâlnit la Brașov în ultima etapă a Ligii Naționale. La finalul  unui meci fără miză pentru ambele combatante, CSM București s-a impus cu scorul de 36-26 (16-12). Cei doi antrenori au folosit partida din Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași” pentru a pregăti meciurile viitoare. Pentru CSM urmează turneul final al Ligii Campionilor, iar pentru Cartaș și compania începe cea mai importantă competiție a sezonului, Cupa României. CSM București a dominat jocul de la un capăt la celălalt și s-a impus fără probleme. Din tabăra brașoveană s-a remarcat Sorina Tîrcă. Tânara handbalistă de sub Tâmpa a avut o evoluție foarte bună în fața campioanei en-titre a Ligii Campionilor.

„A fost un meci reușit pentru mine, dar și pentru celelalte colege. Este un sentiment aparte să poți juca împotriva unor jucătoare care au câștigat Liga Campionilor și care se vor bate din nou pentru trofeu.  Cred că am arătat că nu suntem o echipă de mijlocul clasamentului. Urmează Cupa României, ne dorim să jucăm cât mai bine, să ajungem în final four, să ne calificăm în finală și de c Weeke nu să câștigăm Cupa”, a declarat Sorina Târcă.

În jocul cu CSM București, pentru trupa de sub Tâmpa au marcat  Chiper 6 goluri, S. Tîrcă 5, Pricopi 4, Crăciun 3, Cartaș 2 și Tivadar, Ciuciulete, Bucur, Dincă, Neagu și Bondar câte o reușită fiecare. Corona Brașov a încheiat sezonul 2016-2017 al Ligii Naționale pe poziția a șasea a clasamentului cu 28 de puncte. Pentru Cartaș și compania urmează meciul din primul tur al Cupei României, contra formației CSM Bistrița. Partida se va disputa joi, cu începere de la ora 19.00, la Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași”.  

 

Articole sugerate

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: