18
Sâm, Mai

Sport

Echipa de handbal feminin Corona Brașov s-a impus cu scorul de 32-28 (16-15), în deplasare împotriva formației Universitatea Jolidon Cluj. Trupa condusă de Dragoș Dobrescu a jucat exact în confruntarea de la Cluj și a cucerit toate punctele puse în joc.

Prima repriză a fost una echilibrată, iar la odihnă Cartaș și compania au intrat în avantaj de un gol, scor 16-15. În partea secundă, Chiper și Crăciun au înscris la foc automat și Corona s-a desprins pe tabela de marcaj.

 

 

Brașovencele au pus un ecart de cinci goluri față de adversare și s-au impus fără probleme. Pentru Corona Brașov au punctat Crăciun și Chiper câte 5 goluri, Dincă 4, Tivadar și Cartaș câte 3 goluri, Ciuciulete, Neagu, Sorina Tîrcă, Briscan și Bondar câte 2 reușite fiecare și Bucur și Pricopi câte un gol. În urma victoriei de la Cluj, Corona a acumulat 28 de puncte și ocupă poziția a șasea a ierarhiei. În ultima etapă a sezonului, Cartaș și compania vor juca pe propriul teren împotriva campioanei CSM București. Partida se va disputa sâmbătă, de la ora 12.30. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: