19
Vin, Apr

Sport

Decizii drastice după violențele de la partida tur din Europa League dintre Lyon și Beșiktaș. Comisia de Disciplină a UEFA a sancţionat cele două cluburi cu o pedeapsă de doi ani de excludere cu suspendare din competiţiile europene şi cu amendă de 100.000 de euro.

Conform site-ului uefa.com, clubul francez a fost sancţionat pentru deficienţele organizatorice, invadarea terenului de către fani şi aprinderea de torţe, în timp ce trupa din Istanbul a fost pedepsită pentru incidentele provocate de suporterii săi, care au aruncat petarde şi obiecte pe teren.

Partida tur, desfășurată la 13 aprilie, în sferturile de finală ale Europa League, a început cu o întârziere de mai bine de 45 de minute. Fanii celor de la Lyon au invadat terenul din cauza petardelor lansate de suporterii formației Beșiktaș. Luptele dintre fanii celor două formații au început pe străzile din Lyon, înainte de meci și au continuat în tribune.

Olympique Lyon a câștigat partida cu Beșiktaș cu scorul de 2-1. Meciul retur este programat în această seară de la ora 22.05, la Istanbul


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: