28
Joi, Mar

Sursa Foto: Sport1x2

Sport

Primele semifinaliste ale Ligii Campionilor sunt din Madrid. Atletico și Real Madrid merg la braț în semifinale după ce au eliminat Leicester respectiv Bayern Munchen. În această seară Se disptă jocurile Barcelona – Juventus Torino și  Monaco – Borussia Dortmund.

Atletico a remizat în Anglia, pe terenul lui Leicester, scor 1-1 (1-0), după ce în tur a câștigat la Madrid cu scorul de 1-0. Saul Niguez a deschis scorul pentru trupa condusă de Diego Simeone în minutul 26, iar vârful de atac al englezilor, Jamie Vady a egalat în minutul 61. În celălalt meci al serii din Champions League s-au întâlnit Real Madrid, deținătoarea trofeului și Bayern Munchen. În tur madrilenii s-au impus pe terenul bavarezilor cu scorul de 2-1. Pe „Santiago Bernabeu” prima repriză a fost echilibrată și s-a intrat la odihnă cu scorul de 0-0. După pauză Robert Lewandowski a deschis scorul din penalty în minutul 53 și trupa lui Ancelotti spera la calificare. Bayern a dominat în continuare, dar Cristiano Ronaldo a restabilit egalitatea în minutul 76. Două minute mai târziu, Sergio Ramos a trimis în propria poartă și Bayern conducea cu scorul de 2-1. Vidal a fost eliminat în minutul 84 și cum nu s-a mai înscris până la finalul timpului regulamentar, meciul s-a dus în prelungiri. Cristiano Ronaldo a ieșit din nou la rampă și a marcat de două ori în minutle 104 și 109, iar în minutul 112, Marco Asensio a stabilit scorul final, 4-2 pentru Real, formație care se califică în semifinalele competiției.

 

 

În această seară se vor disputa celelalte două partide din sferturi. Pe Camp Nou, FC Barcelona va încerca o nouă remontada istorică, după cea reușită în fața celor de la PSG. Messi și compania au de recuperat un deficit de trei goluri în fața campioanei Italiei, Juventus Torino care s-a impus în tur cu scorul de 3-0.  În cel de-al doilea joc se întâlnesc AS Monaco și Borussia Dortmund. Pe Stade Louis II, Falcao și compania au prima șansă, după ce în tur s-au impus ân Germania cu scorul de 3-2.

 

Tragerea la sorți a semifinalelor va avea loc vineri, la Nyon. Meciurile din penultimul act se vor disputa la 2 şi 3 mai - manşa tur şi la 9 şi 10 mai - manşa retur. Finala competiţiei va avea loc la 3 iunie, de la ora 21.45, în Scoţia, pe „Millenium Stadium” din Cardiff.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: