20
Sâm, Apr

Sport

Liga Națională de handbal feminin se reia la mijlocul acestei săptămâni, după ce a fost întreruptă pentru acțiunile loturilor naționale. Corona va juca joi în deplasare împotriva ocupantei poziției secunde în clasament, Dunărea Brăila. Antrenorul brașovencelor, Dragoș Dobrescu, nu se va putea baza la acest joc pe Nicoleta Dincă, extrema Coronei accidentându-se la acțiunea lotului național.

Corona merge la Brăila după puncte. Fetele pregătite de Dragoș Dobrescu întâlnesc ocupanta poziției secunde în clasament și vor să se răzbune. În tur formația de sub Tâmpa a pierdut jocul pe final, după ce a condus și la șapte goluri diferență.

„Le-am întrebat pe fete dacă vor să mergem la pescuit la Brăila sau mergem să câștigăm. Mi-au spus că își doresc foarte mult victoria, mai ales după ce în tur au pierdut la limită jocul de pe teren propriu. Nu va fi un meci ușor. Vom juca împotriva echipei de pe locul al doilea al clasamentului, o formație cu jucătoare tinere, de mare valoare. Fetele trebuie să demonstreze că au valoare, să își facă jocul lor și atunci sunt convins că ne putem întoarce cu un rezultat pozitiv ”, a declarat tehnicianul brașovencelor, Dragoș Dobrescu.

„Toată lumea își amintește cum am pierdut acle joc din tur. Am avut șapte goluri avans pe tabela de marcaj și am primit cartonaș albastru în ultimele 30 de secunde și am pierdut jocul. Nu am mai vazut să se acorde acel cartonaș în niciun meci după aceea. Nu ne așteaptă un meci ușor acolo, dar ne dorim să facem un rezultat bun și să ne întoarcem cu o victorie”, a spus și pivotul formației de sub Tâmpa, Oana Bondar.

Dragoș Dobrescu nu are la dispoziție prea multe variante pentru postul de extremă stânga. Cami Hotea este accidentată și nu va mai juca în acest sezon, iar Nicoleta Dincă a suferit o entorsă în timp ce se afla la echipa națională și va fi indisponibilă o perioadă. Tânăra Cristina Crețu va avea șansa să demonstreze că cei de la club se pot baza pe ea.

„Nu știu dacă voi juca, dar dacă antrenorul mă va trimite pe teren, atunci voi da totul pentru a-mi ajuta echipa. E un pic de presiune, pentru că nu am experiență prea mare, dar sunt convinsă că fetele mă vor ajuta în teren și vom face o partidă bună”, a spus Cristina Crețu.

Partida dintre Dunărea Brăila și Corona Brașov se va disputa joi, de la ora 17.00, la Brăila. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: