28
Joi, Mar

Sport

Viitorul polo-ului brașovean este asigurat. Echipa de juniori II a clubului Corona a participat în weekend la returul turneului semifinal al campionatului național și a confirmat calificarea la turneul final.

Poloiștii brașoveni, conduși de pe margine de Florin Turcu au terminat competiția de la Târgu Mureș pe poziția a doua a clasamentului și au obținut astfel biletele pentru turneul final. În turneul de la Târgu Mureș, Corona a câștigat cu scorul de 16-9 partida cu Viitorul Cluj, a trecut cu scorul de 18-5 de Minimax Târgu Mureș și a pierdut meciul cu Crișul Oradea cu scorul de 7-21. La competiția de la Târgu Mureș a participat și formația Clubului Școlar 4 Chișinău, care a evoluat în afara turneului. Moldovenii au câștigat jocul amical cu Corona cu scorul de 14-8.

Rezultate și marcatori:

Corona - Viitorul Cluj 16-9 (Călin Bornoz și Vlad Tampa câte 4, Manuel Klutsch, Dan Staicu și Bogdan Barbu câte 2, Attila Aranyi și Mihnea Grăjdieru câte un gol fiecare)

Corona -Minimax Tg. Mureș 18-5 (Aranyi Attila și Vlad Tampa câte 4, Manuel Klutsch 3, Vlad Istrătescu, Bogdan Barbu și Călin Bornoz câte 2 și Mihnea Grăjdieru un gol)

Corona - Crișul Oradea 7-21(Vlad Tampa 2 și Bornoz, Grăjdieru, Istrătescu, Barbu și Aranyi câte un gol fiecare)

Corona - CSS4 Chișinău 8-14 (meci în afara turneului) (Tampa și Barbu câte 3 goluri și Bornoz 2)

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: