26
Vin, Apr

Sursa Foto: Facebook/ASC Corona Brasov Official

Sport

Corona Brașov a câștigat jocul de pe teren propriu cu CSM Bistrița, scor 30-27 (17-15). Handbalistele de sub Tâmpa au obținut astfel o primă victorie după trei înfrângeri consecutive în campionat. Corona a acumulat 22 de puncte în clasament și se menține pe poziția a șaptea.

Prima parte a meciului a fost una echilibrată, iar pe finalul de repriză, brașovencele au reușit să se distanțeze și au intrat la odihnă în avantaj de două goluri, scor 17-15. Partea secundă a început perfect pentru fetele pregătite de Dragoș Dobrescu. Handbalistele de sub Tâmpa au colaborat foarte bine în apărare și au folosit la maxim contra-atacul. Ușor, ușor Cartaș și compania s-au distanțat pe tabelă la șase goluri, scor 25-19 și se părea că meciul este încheiat. În jocul brașovencelor a intervenit relaxarea, iar trupa din Bistrița s-a apropiat amenințător. Fetele de la Corona s-au trezit însă la timp și au cîștigat meciul la trei lungimi distanță, scor 30-27.

„Este victoria fetelor care s-au dăruit exemplar în acest meci și au luptat timp de 61 de minute pentru victorie. Mi-a plăcut modul în care s-au apărat în anumite momente și cred că apărarea a fost cheia jocului de astăzi. Au fost și greșeli pe care trebuie să le eliminăm din jocul nostru pentru a nu mai tremura pe finalurile de meci”, a spus tehnicianul Coronei, Dragoș Dobrescu

Pentru Corona au marcat Dincă și Pricopi câte 5 goluri, Chiper, Cartaș, Crăciun și Briscan câte 4 reușite fiecare, Neagu 3 și Ciuciulete un gol. În urma acesteivictorii, Corona Brașov a acumulat 22 de puncte în clasament și și-a consolidat poziția a șaptea. Liga Naţională de handbal se întrerupe pentru acțiunile echipelor naționale de seniore, tineret și junioare. Următorul joc al Coronei este programat pe 23 martie, în deplasare la Dunărea Brăila.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: