18
Joi, Apr

Sport

Șapte echipe din Super Liga Națională de polo, printre care și Corona Sportul Studențesc Brașov amenință că se retrag din campionat. Partidele dintre Corona și CSM Digi Oradea ce sunt programate să se desfășoare în acest weekend la Brașov sunt în pericol de a nu se disputa! Oficialii echipelor importante din polo-ul românesc sunt nemulțumiți că noul președinte al forului, Călin Găvruș, a fost votat de clubrui care nu există decât pe hârtie și care nu au activitate în acest moment. Ei acuză că la aceste alegeri a fost încălcat statul Federației.

„Din păcate am fost nevoiți să recurgem la astfel de proteste pentru că din punctul nostru de vedere ceea ce s-a întâmplat la alegeri nu este normal. Nu se poate ca un club care nu are niciun fel de activitate și care există doar pe hârtie să poată vota și practic prin acest vot să decidă soarta celor care investim, care avem echipe de seniori, echipe de juniori și de copii. Singura echipă mare care a fost de acord cu ceea ce s-a întâmplat a fost Steaua”, a declarat Roxana Cojocea, președintele secției de polo de la Corona.

 

 

Printre echipele care amenință că se vor retrage din campionat se numără multipla campioană națională CSM Digi Oradea dar și Corona Sportul Studențesc Brașov. Cele două formații ar trebui să se întîlnescă sâmbătă și duminică la bazinul olimpic din Brașov. Rămâne de văzut dacă poloiștii celor două formații vor intra în apă pentru cele două jocuri. Cele șapte echipe din Superliga Naţională care nu au fost de acord cu modul în care au decurs alegerile, au depus memoriu direct la Ministerul Tineretului şi Sportului. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: