16
Mar, Apr

Sport

În weekend a avut loc ultima etapă a celei de-a doua ediții a mini-campionatului Promo Rally. Pe circuitul de karting de la Prejmer, piloții amatori s-au întrecut cu secundele și au fost stabiliți câștigătorii titlurilor de campioni.

Astfel după ultima etapă, câștigătorul clasei unu este Mihai Cojiță, cel care a concurat la bordul unui Ford Fiesta. La clasa 2 s-a impus Cătălin Ienasel care a câștigat trei din cele patru etape disputate. La volanul unui Renault Megane, Ienasel s-a impus în ultima rundă a mini-campionatului și cu 93 de puncte acumulate a cucerit titlul. După o luptă extrem de palpitantă pe tot parcursul campionatului, Cosmin Bălan la bordul unui Renault Megane RS l-a învins pe Paul Greavu care a concurat tot pe un Renault Megane RS și s-a încoronat campion al clasei trei. În competiția rezervată mașinilor Diesel s-a impus Cătălin Bălteanu la volanului unui Citroen C4, în timp ce titlul de cea mai bună echipă a revenit celor de la All Speed Racing Team.

„Am ajuns al finalul celei de-a doua ediții a mini-campionatului Promo Rally. E foarte bine că am această competiție a depășit deja granițele județului și am avut concurenți și din județele învecinate Brașovului. Asta înseamnă că facem o treabă bună și cu siguranță vom continua. Trebuie să creștem de la an la an și sper ca din piloții care au concurat la Promo Rally, unii să facă pasul spre profesioniști”, a declarat organizatorul competiției, Bela Stoica.

Așa s-a scris istoria celei de-a doua ediții a Campionatului Județean de automobilism pentru amatori, Promo Rally. Acum toată lumea așteaptă startul în competiția profesioniștilor care va începe pe 30 martie cu Raliul Brașovului.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: