11
Lun, Dec

Sport

Au mai rămas doar câteva zile până la reînceperea campionatului în liga a doua de fotbal. Sâmbătă, FC Brașov va juca pe propriul teren în compania formației Olimpia Satu Mare. Marți s-a încheiat și perioada de transferuri pentru grupările din al doilea eșalon fotbalistic al României. Stegarii au reușit câteva transferuri dar au și ratat câteva ținte importante.

FC Brașov este gata de startul în partea a doua a campionatului Ligii secunde. Pe ultima sută de metri, stegarii și-au completat lotul cu patru jucători. Mijlocașii Enceanu și Chitoșcă au fost împrumutați de Steaua, iar atacantul Robert Moldoveanu a venit sub formă de împrumut de la Dinamo. Un alt vârf de atac, Alin Angelescu de la Popești Leordeni a semnat și el cu gruparea brașoveană.

Din păcate, Laurențiu Manole, unul dintre cei mai buni jucători ai galben-negrilor în acest sezon, a fost redirecționat de Dinamo către rivala stegarilor, formația Sepsi Sfântu Gheorghe. Tot la Sfântu au mai ajuns doi tineri de mare perspectivă, fostul stegar Vlad Olteanu și mijlocașul Răzvan Greu, astfel că formația covăsneană se anunță ca una dintre principalele favorite la promovarea în Liga I.

Stegarii au mai ratat câteva dintre țintele acestui „mercato” de iarnă. Astfel fundașul Iulian Mamele și atacanții Marian Constantinescu și Daniel Popa nu au ajuns la un acord cu formația de sub Tâmpa. La echipa brașoveană a ajuns în schimb Florentin Petre, cel care va ocupa postul de antrenor secund alături de Mihai Stere.

În altă ordine de idei, sâmbătă de la ora 12.30, FC Brașov va disputa primul joc oficial din 2017, pe propriul teren în compania formaiei Olimpia Satu Mare. Casele de bilete de la Stadionul Tineretului vor fi deschise în ziua jocului, începând cu ora 10.00, preţul biletelor pentru acest joc fiind de 5 lei la tribuna I şi tribuna a II-a, 10 lei în sectoarele S şi T, respectiv 50 de lei la tribuna VIP. Fanii braşoveni îşi pot achiziţiona și abonamente de la sediul clubului, de luni până vineri între orele 9.00 şi 15.00. Pentru un abonament la tribuna I sau tribuna a II-a trebuie să scoateți din buzunar 50 de lei, pentru un loc în sectoarele S și T veți fi nevoiți să plătiți 80 de lei, iar dacă vreți să vedeți meciurile din acest retur de campionat de la tribuna VIP, atunci trebuie să achitați 250 de lei.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: