24
Sâm, Feb

Sport

FC Brașov a remizat, scor 1-1 (1-1), în meciul amical cu Performața Ighiu. Pe un teren acoperit cu zăpadă și pe care a fost aproape imposibil să se joace fotbal, galben-negrii au deschis scorul prin nou venitul Ichim, care a reluat în poartă o centrare foarte bună a lui Goge. Trupa de sub Tâmpa a fost egalată în ultimul minut al primei reprize, la o greșeală a goalkeeper-ului Căucă.

„Un teren aproape impracticabil și o greșeală mare a lui Căucă la golul pe care l-am primit, așa s-ar sintetiza meciul. Până la urmă, a fost un antrenament bun”, a spus Țălnar după meci.

Tehnicianul brașovenilor speră ca startul returului să se amâne, pentru că terenurile echipelor de liga a doua din România sunt impracticabile la această dată.

 „Peste 8-9 zile terenurile vor fi la fel și nu se va putea juca fotbal. Nu poți lega două pase Eu sunt convins că se amână”, a mai spus „Țânțarul”.

La acest meci, tehnicianul Cornel Țălnar a testat și trei jucători veniți în probe. Este vorba de doi francezi care au jucat la gruparea italiană Latina, Adams Neil Barry, un fundaş central de 19 ani, şi Sliti Taider, un mijlocaş de 19 ani. Al treilea jucător care a fost testat de Ţălnar este fundaşul italian Adriano Petullo, care a jucat ultima oară în Serie D la Lecco. Fundașii centrali nu l-au convins pe tehnicianul stegarilor și vor pleca de la Brașov, în schimb Taider va rămâne la echipă și va fi testat și în amicalul de sâmbătă cu echipa de liga a treia, Unirea Slobozia. În meciul cu Performața Ighiu a evoluat pentru FC Brașov și goalkeeper-ul Daniel Mutu, care a revenit sub Tâmpa după ce în turul camponatului a jucat la Sepsi Sfântu Gheorghe.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: