18
Joi, Apr

Sport

Jucătoarea Coronei, Marilena Neagu, a semnat prelungirea contractului cu echipa brașoveană. Ea va mai juca sub Tâmpa cel puțin încă doi ani. Neagu evolueză la Brașov de șase sezoane.

„Era normal ca Braşovul să fie prima mea opţiune, chiar dacă am avut mai multe oferte în ultima perioadă. Am avut mai multe discuţii cu conducerea clubului Corona şi mă bucur că am bătut palma şi am semnat prelungirea. Sunt aici de şase ani, mă simt bine şi cred că am făcut cea mai bună alegere. Îmi doresc foarte mult să fiu sănătoasă şi să ajut echipa, pentru că vreau să avem rezultate foarte bune. Este important pentru noi să prindem un loc de cupele europene şi ne vom bate pentru asta atâta timp cât va mai exista o şansă", a spus Marilena Neagu.

Preşedintele secţiei de handbal, Ioan Preda a declarat că prelungirea contractului cu Marilena Neagu a venit firesc, după ce timp de şase ani ea a demonstrat că este o jucătoare serioasă şi constantă. „Era firesc să ne dorim prelungirea contractului cu Marilena Neagu şi ne bucurăm că am semnat. Este o jucătoare serioasă care va fi o piesă importantă şi în proiectul de viitor al Coronei. Ne dorim ca în perioada următoare să anunţăm şi alte prelungiri. Noi am purtat discuţii cu toate jucătoarele, dar acum mai depinde şi de ele să demonstreze că ne putem baza pe ele şi de la vară încolo. Fetele au arătat în ultimele etape, prin prestaţiile din teren, că sunt capabile să repare ceea ce s-a stricat în tur, astfel că, dacă o ţin tot aşa, vor mai urma şi alte prelungiri ale contractelor", a spus oficialul Coronei.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: