29
Vin, Mar

Sport

Duminică seara, echipa de futsal Celta Brașov va încerca să se califice în sferturile Cupei României. Brașovenii nu vor avea o misiune ușoară ei urmând să întâlnească prim divizionara Spicom Sfântu Gheorghe. 

Echipa de fustsal Celta Brașov s-a calificat pentru al doilea an consecutiv în optimile de finală ale Cupei României. Burciu și compania se vor duela pentru un loc în sferturi cu Spicon Sfântu Gheorghe, echipă din primul eșalon al futsalului românesc.

„Avem un lot valoros și vreau să mulțumesc conducerii pentru eforturile pe care le face de a ne oferi cele mai bune condiții. Suntem un grup tânăr care vom arăta foarte bine în acest an și sperăm să ne și îndeplinim obiectivul, acela de a câștiga campionatul Ligii a 2-a la futsal și de a merge cât mai sus în Cupa României. Eu am activat anul trecut la Spicom și-mi doresc foarte mult să-i învingem. Întâlnim o echipă de primă divizie și e normal să nu fim favoriți. Eu am însă mare încredere în acest grup și chiar dacă va fi un meci greu, sper ca la final să ne bucurăm și să sărbătorim alături de suporteri calificarea în sferturile de finală ale Cupei", a declarat antrenorul jucător al celor de la Celta Brașov, Radu Burciu.

 În pauza cometițională de iarnă, Celta Brașov s-a întărit serios. Trupa de sub Tâmpa a reușit să-i transfere pe Răzvan Iacob de formația de primă ligă KSE Târgu Secuiesc dar și pe Adrian Călugăreanu de la vicecampioana României, Informatica Timișoara. Călugăreanu are 27 de ani, este brașovean, are patru titluri de campion european la minifotbal și a fost declarat cel mai bun jucător european în 2014. El are și câteva convocări la națioala de futsal a României. Celta Brașov are acum în componență doi campioni europeni la minifotbal, Radu Burciu și Adrian Călugăreanu.

„Mă bucur mult că pot să joc futsal la Brașov. Este un sport frumos și orașul nostru are tradiție în futsal. Vreau să mulțumesc conducerii de la Celta pentru efortul pe care l-a făcut de a mă readuce acasă și îmi doresc să aducem multe bucurii suporterilor brașoveni", a spus noul jucător al celor de Celta Brașov, Adrian Calugareanu.

Fanii futsalului brașovean îi pot suține pe jucătorii de la Celta în încercarea lor de a se califica în sferturile Cupei României, duminică seara, de la ora 18.30, la Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași”.  


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: