19
Vin, Apr

Sport

Stegarii au urcat miercuri dimineața în Poiana Brașov pentru cantonamentul de irană. Ieri a fost o zi importantă pentru galben-negrii și la Tribunalul Brașov. Instanța a decis să respingă cererea Top Expert SPRL de a deveni lichidator la FC Brașov. Astfel de destinele clubului se vor ocupa în continuare administratorul judiciar, Alexandru Cosmin Gheorghe și administratorul special, Vasile Dochița.

Până pe 2 februarie, galben-negrii vor avea parte de un program spartan. Tehnicianul brașovenilor, Cornel Țălnar le-a pregătit un program special elevilor săi. Aceștia vor avea parte de câte trei ședințe de pregătire în fiecare zi, prima urmând a se desfășura la ora 7.30 dimineața. Oficialii clubului FC Brașov înceracă să perfecteze pentru duminică un joc amical. În această pauză competițională, FC Brașov s-a despărțit de Florin Cordoș și Horia Popa, ale căror contracte au fost reziliate, iar împrumuturile lui Claudiu Săftescu, Florin Răsdan și Mihai Petra au fost încheiate aceștia întorcându-se la Dinamo II, Concordia Chiajna și ASA Târgu Mureș. Din lotul pe care „Țânțarul” l-a deplasat în Poiana Brașov lipsește și fundașul Mihai Leca, component de bază al formației stegare în turul campionatului. Leca este învoit până pe 29 ianuarie, el fiind plecat în Țara Galilor, unde susține probe de joc. Situația lui va fi clarificată săptămâna viitoare. Singurle noutăți din lotul galben-negrilor sunt fundașul Cosmin Cristil și mijlocașul Ionuț Tripșa.

„Sunt jucători sub 21 de ani şi au fost aduşi pentru a acoperi plecările lui Răsdan şi Săftescu. Răchişan va fi şi el alături de noi la câteva antrenamente. Este clar că mai avem nevoie de întăriri, am mai spus-o deja, avem în vedere câţiva jucători care să crească substanţial valoarea lotului, dar putem discuta concret atunci când lucrurile vor fi clare la nivel administrativ”, a spus antrenorul Cornel Ţălnar. 

În altă ordine de idei, situația administrativă a clubului pare să se fi clarificat. Tribunalul Braşov a respins ieri cererea Top Expert SPRL care dorea să revină ca lichidator la clubul braşovean, astfel că administrator judiciar rămîne Alex Cosmin Gheorghe. Acesta împreună cu administratorul special Vasile Dochița se vor ocupa în continuare de destinele clubului stegar și vor încerca să salveze clubul de la faliment.

Iată și lotul de jucători prezent în cantonamentul din Poiana Brașov:
Portari - Florin Iacob, Bogdan Căucă și Vlad Ignat
Fundași - Robert Băjan, Andrei Poverlovici, Ioan Șerban, Cătălin Stan, Alexandru Vagner, Daniel Ciobanu și Cosmin Cristil
Mijlocași - Iulian Popa, Lucian Goge, Vlad Munteanu, Laurențiu Manole, Paul Iacob, Robert Răducan și Ionuţ Tripşa
Atacanți - Ștefan Grigorie, Sergiu Istrati și Sabrin Sburlea


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: