29
Vin, Mar

Sport

CS Transilvania Brașov vrea să facă performanță. Secția de handbal a clubului este una dintre cele mai importante, iar oficialii clubului le-au asigurat handbalistelor toate condițiile pentru a face pasul spre marea performanță. Acum, mai marii Clubului Sportiv Transilvania Brașov au reușit să aducă un antrenor cu nume la echipa de junioare II. Handbalistele de sub Tâmpa vor fi pregătite de Vasile Curițeanu.

Fostul mare jucător al celor de la Tractorul Brașov a antrenat de-a lungul timpului doar echipe de seniori. El a lucrat atât cu formații de băieți cât și cu formații de fete, doar la nivelul Ligii Naționale. Pentru Vasile Curițeanu, un antrenor care a pregătit ultima oară echipa CSM Făgăraș în Liga Națională masculină, aventura de la Clubul Sportiv Transilvania Brașov este o provocare. El are șansa de a șlefuii și de a forma o echipă competitivă care să poată face pasul spre marea performanță.

 „Am doirt să aducem un antrenor, alături de care aceste fete să poată crește. Considerăm că Vasile Curițeanu este cea mai potrivită persoană pentru a le învăța pe fete ce înseamnă handbalul de performanță. Experiența dânsului, modul profesionist în care privește handbalul și faptul că se informează mereu despre cele mai noi metode de antrenament ne-au convins că este persoana potrivită pentru postul de antrenor al echipei de junioare II. Ne dorim să le oferim sportivilor de la toate secțiile clubului, șansa de a învăța de la cei mai buni”, a declarat directorul CS Transilvania Brașov, Marius Fetti.

Vasile Curițeanu va fi ajutat la CS Transilvania Brașov de directorul tehnic al secției de handbal, domnul profesor Ferencz Lechner.  


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: