26
Vin, Apr

Sport

După trei zile pline de meciuri extrem de interesante, cea de-a 12-a ediție a Turneului Vedetelor a ajuns la final. Campioana en-titre, Neata și Prietenii și-a păstrat trofeul reușind să învingă în finală formația constănțeană Săgeata Stejarul cu scorul de 1-0.

Podiumul a fost completat de formația Pronostic Sportiv, care îi are în componență pe foștii steliști Bănel Nicoliţă, Stelian Stancu, Rică Neaga, Gigel Coman sau Petre Marin. Trupa plină de vedete a celor de la Pronostic s-a impus în finala mică în fața formației brașovene „La Sculărie”, cu scorul de 3-0. Din formația brașoveană au făcut parte căpitanul naționalei de minifotbal a României, Radu Burciu și atacantul Botoșaniului, Robert Elek. Organizatorii au acordat și premii speciale. Astfel premiul pentru întraga carieră i-a revenit fostului goalkeeper de la Tractorul Brașov, Florin Ungurianu, trofeul „Ibrahim Dossey” pentru cel mai bun portar a ajuns la Bela Fejer de la formația La Sculărie, iar Bănel Nicoliţă a primit premiul „Marius Lăcătuş”, acordat celui mai bun jucător al competiţiei.

„A fost o plăcere pentru noi să venim la Brașov și să jucăm aici. A fost sala plină, am făcut spectacol și cred că asta e cel mai important. Mă bucur pentru acest premiu, care înseamnă foarte mult pentru mine. Îmi pare rău că nu am ajuns în finală, pentru că mi-aș fi dorit să câștigăm acest turneu”, a declarat Bănel Nicoliță.

Premiul „Nicolae Pescaru” pentru golgheterul competiției a fost adjudecat de mijlocaşul de la Viitorul Constanţa, Răzvan Marin, care a evoluat pentru echipa No Problem. Tricolorul a înscris 11 goluri la această ediție a Turneului Vedetelor.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: