20
Sâm, Apr

Sport

Corona Wolves Brașov a făcut un nou meci foarte bun în Liga Mol și s-a impus pe terenul celor de la Fehervar Tittanok, scor 5-1. Chiar înainte de acest succes Moș Crăciun i-a adus antrenorului Martin Lacroix un cadou. Este vorba de fundașul canadian Garrett Clarke, hocheist transferat de „lupi” chiar zilele trecute.

Înfrângerea din Cupa României i-a trezit la realitate pe hocheiștii brașoveni. Trupa de sub Tâmpa a câștigat după executarea loviturilor de departajare jocul cu MAC Budapesta, iar aseară s-a impus fără probleme pe terenul celor de la Fehervar Titanok, scor 5-1 (0-0, 3-0, 2-1). După o primă repriză albă, „lupii” au jucat perfect în partea secundă și Richard Filip, Ian McDonald și Bryan McGregor au dus scorul la 3-0. În ultima treime, maghiarii au redus din handicap prin Kyle Just, dar Corona Wolves Brașov a mai punctat de două ori prin Ian McDonald și Tomas Klempa și a stabilit scorul final, 5-1 pentru trupa lui Lacroix. McDonald și compania au acumulat 59 de puncte în clasamentul Ligii Mol și ocupă poziția a patra. Ultimul meci din acest an pentru hocheiștii brașoveni va avea loc în deplasare, în această seară, de la ora 18.00 contra formației Dunajvaros. 

Chiar înainte de succesul cu Fehervar, Moș Crăciun i-a adus antrenorului Martin Lacroix un cadou.  Canadianul Garrett Clarke, în vârstă de 26 de ani, un fundaş de 1.83 înălțime şi 90 de kilograme, a semnat cu gruparea de sub Tâmpa. El a evoluat ultima oară la echipa canadiană Brampton Beast, în ECHL. Clarke are experienţă şi în Liga Mol, pentru că în urmă cu două sezoane a fost component a echipei maghiare Miskolc. El ar putea debuta pentru Corona la primul meci din 2017.
 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: