04
Lun, Mar

Sursa Foto: europafm.ro

Sport

Președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Alin Petrache, a anunțat că își va depune mandatul după Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. „În calitate de președinte al COSR, voi face ceea ce am anunțat încă de la începutul anului, îmi voi depune mandatul Adunării Generale pentru ca analiza activității să nu fie blocată de niciun considerent ierarhic. Același lucru îl voi cere vicepreședinților COSR și tuturor membrilor Comitetului Executiv'', afirmă Petrache.

Președintele COSR a mai spus că le muțmește tuturor sportivilor români care au reușit să se claifice la Rio și care reprezintă România la Jocurile Olimpice din Brazilia. „Vreau să le mulțumesc tuturor sportivilor români aflați în întrecerea olimpică, este un fapt meritoriu că s-au calificat îndeplinind baremele olimpice. O mențiune pentru toți cei care și-au onorat participarea cu rezultate meritorii și recunoștința noastră pentru cei care au urcat pe podiumul olimpic. De asemenea, un gând bun, de mulțumire pentru toți membrii staff-urilor tehnice, antrenori, medici, analiști, kinetoterapeuți. Victoriile sunt doar ale lor, ale sportivilor și ale celor care i-au pregătit'', a mai spus Petrache.

România a cucerit patru medalii la Rio. Echipa feminină de spadă a câștigat aurul olimpic, tenismenii Florin Mergea și Horia Tecău au luat argintul la dublu masculin, iar Gabriel Sîncrăian la haltere (cat. 85 kg) și canotoarele din barca de 8+1 au cucerit bronzul. Astăzi gimnaștii Marian Drăgulescu și  Cătălina Ponor se bat pentru medalii în finalele de la sărituri și bârnă.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: