18
Joi, Apr

Sport

Stari de spirit total opuse in taberele celor doua formatii romanesti de fotbal angrenate in cupele europe. In ultima etapa a grupelor Europa League, Astra Giurgiu s-a calificat mai departe in faza urmatoare, de pe locul doi, in timp ce Steaua a terminat pe ultimul loc in grupa.

In aceasta seara, Astra Giurgiu a remizat, scor 0-0, la Bucuresti, cu AS Roma. Echipa lui Marius Sumudica a profitat si de infrangerea suferita de Austria Viena in fata cehilor de la Viktoria Plzen, scor 2-3.

In prima repriza, austriecii conducea cu 2-0 si la acel scor erau calificati mai departe. Insa, Plzen a revenit senzational in repriza a doua si a castigat meciul, chiar si in inferioritate numerica.

Cealalta echipa romaneasca din Europa League, Steaua, a pierdut cu 1-2 partida din Spania, contra celor de la Villarreal. Golul Stelei a fost marcat de Achim, in minutul 55. In minutul 79, Gabi Tamas a fost eliminat de pe teren.

La finalul confruntarii cu AS Roma, antrenorul Marius Sumudica a anuntat ca va parasi pe Astra Giurgiu in aceasta iarna!

Tragerea la sorti pentru faza urmatoare a Europa League va avea loc luni.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: