29
Vin, Mar

Sport

Poloiştii de la Corona Sportul Studenţesc Braşov vor juca sâmbătă, de la ora 19.00 şi duminică, de la ora 11.00, două meciuri pe teren propriu în compania echipei Amefa Arad. Chiar dacă la prima vedere cele două jocuri par accesibile pentru poloiștii de sub Tâmpa, tehnicianul Coronei, Aurelian Georgescu este convins că elevii săi nu vor avea o viață ușoară în Bazinul Olimpic.

„Este clar că ne aşteaptă două meciuri destul de grele, Aradul având o echipă mai bună decât cea de anul trecut. Cu toate astea, eu sper din suflet ca dincolo de faptul că ei s-au întărit, să nu ne facem şi noi meciurile mai grele prin greşelile pe care le facem. Tot ce îmi doresc este să jucăm exact ceea ce am pregătit la antrenamente. Dacă vom reuşi acest lucru, am încredere că putem să obţinem două rezultate bune. Venim după două meciuri în care am pierdut în faţa Stelei, dar trebuie să ne adunăm şi să dăm totul în acest weekend", a spus Aurelian Georgescu. Înaintea meciurilor cu Amefa Arad, Corona Sportul Studențesc Brașov ocupă poziția a treia în clasament cu 12 puncte strânse din primele șase jocuri, în timp ce oaspeții de la Arad sunt pe locul 5 cu șase puncte.

În deschiderea celor două meciuri ale seniorilor, în apa Bazinului Olimpic din Braşov vor intra juniorii clubului de sub Tâmpa. Elevii antrenați de Florin Turcu vor susține trei jocuri. Tinerii poloişti brașoveni vor juca sâmbătă, de la ora 12.00 şi de la ora 16.00, respectiv duminică, de la ora 9.00, în compania celor de la CSŞ Triumf Bucureşti. Acestea sunt primele meciuri de verificare pe care le am de când am venit la Corona. Vom juca trei partide de verificare în compania celor de la Triumf, unul dintre cluburile care are o bună reprezentare la toate categoriile de vârstă. Consider că sunt nişte teste bune înainte de calificările la campionatele naţionale de juniori, care se vor desfăşura în decembrie şi ianuarie, la Braşov", a spus antrenorul Coronei, Florin Turcu. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: